Tähistades uskumatut 14 aastat Ibiza elanikuna ja Intec Digital märgi omanikuna, pakub Carl Cox lahkelt oma mentorlust, teadmisi, sõprust ja juhendamist kõigile finalistidele, kes jõuavad sel aastal burn Residency peatuspaika Ibizal.

Kuna Carl Cox alustas karjääri tagasihoidliku disko DJ-na ning temast on nüüdseks saanud mega DJ SUPERSTAAR, on ta kogenud peaaegu kõiki väljakutseid ja põnevaid hetki, mida DJ karjäär saab pakkuda. Kes oskaks paremini kui tema selgitada andekatele ja ambitsioonikatele DJ-dele selle ala saladusi ja lõkse OMA LAVALE ASTUMISE teekonnal?

Carliga liitub plaadifirma Circus Recordings omanik ja muusikafänn, andekas DJ YOUSEF, kes aitab kaasa abijuhendajana ning töötab finalistidega päevad läbi. Yousef on täielik elektroonilise muusika ekspert ja ta on tulnud esindama kaasaegse DJ eetost, andes suure panuse programmi edusse.

Viimaste aastate fenomenaalne edu on muutnud burn Residency kindlalt maailma suurimaks DJ-de võistluseks, mis on võtnud eesmärgiks leida ja aidata DJ talente, andes neile unikaalse võimaluse lüüa läbi oma karjääris ning veeta terve suvi Ibiza tippklubides ja saada 100 000-euro suurune DJ leping.

Veel on piisavalt aega taotleda osalemist ja koguda hääli, et jõuda järgmisesse vooru. Tähtpäev on 15. märts 2015.
Taotlemiseks mine apps.facebook.com/burnresidency

- Osale nüüd
- Suurimas DJ-de konkursis
- Saada 15–20-minutiline mix ja saa täheks
- Saada 15–20-minutiline mix ja võida reis Ibizale.

Jaga
Kommentaarid