"Õhtuleht juhtis targalt tähelepanu minu vigadele," nentis Mart Sander Publikule. "Et seda enam ei juhtuks, koostasin endale listi sõnadest, mis kõlavad rõvedalt, nilbelt, ropult, kahemõtteliselt, seksistlikult ja televaatajat šokeerivalt."

Publiku soovile vastu tulles avaldab Sander sõnad, mida ta enam saates ei kasuta. "Need on rahuldus, nauding; mees, naine; panema, saama, andma, võtma, pakkuma; suhu, pihku; taha, ette; sisse, välja; üle, alt, ülemine, alumine; esimene, tagumine. Vabandan, et selliste grotesksete sõnade kasutamisega olen riivanud Eesti televaataja ilumeelt."

Küsimuse peale, milline võiks olla kõige häirivam lause, mida ta nende sõnadega oskab koostada, vastas Sander pärast mõningast mõtlemist: "Suutsin koostada lause, mis oma rõveduselt ületab kõik Eesti telekanalitel kuuldu."

Sander loodab, et lugejad ei lange sellest lausest koomasse ning palub alla 18aastastel järgnevat lauset mitte lugeda: "Kui sa haarad pihku mikri, pead sa endast üle olema ja kõik mängu panema, sest pead sisse elama ning oma laulust nii ise rahuldust tundma kui kuulajatele naudingut pakkuma. Sa oled selline mees/naine, kelle suhu inglise keel sobib hästi ja kellel heliseb nii alumine kui ülemine register; aga vaata ette, kui sa ei taha alt minna ega välja langeda, vaid olla esimene, on tagumine aeg end kokku võtta!"

Mart Sander võttis teema kokku: "Vabandan kõigi televaatajate ees oma hoolimatult valitud sõnade pärast."