Juba aastaid on arutletud selle üle, kes täpsemalt Meie Mehes laulab — on see Aivar Riisalu või trummar Törlep? “Meie häda on see, et meil on suhteliselt sarnased hääled. Meie live-esitust kuulates saab aru, kes laulab,” on Riisalu öelnud aastal 2005. Õhtulehele antud intervjuus. “Nii et kui mina bändist lahkun, jääb Törlep; kui Törlep lahkub, jään mina; kui mõlemad lahkume, võetakse keegi kolmas. Mind see teema enam ei eruta.”

“Esimest korda on tõesti võimalus teha kaks üheks ehk pildis on Aivar Riisalu ja audios on trummar. Mina ühendan nad siis ja esimest korda saavad nad Meie Mehes kokku,” rääkis Dvinjaninov Publikule, kuidas ta Meie Mehe vokaalküsimuse Saku Suurhallis lahendada kavatseb.

Meie Mees on aegade jooksul olnud üks kuulatumaid kodumaiseid ansambleid ning Dvinjaninov ütleb, et nende fenomeni taga on põhjuseid mitu: “Nad on väga head pillimehed ning nende saund on hea ja kvaliteetne. Nende repertuaar on väga rahvalik ehk täpselt see, mida süüa tahetakse, seda nad söögiks ka pakuvad.”

Andres Dvinjaninov kavatseb näosaate publikule pakkuda söögiks mitu Meie Mehe pala korraga. Esitusele tuleb popurrii ansambli legendaarsetest hittpaladest “Šokolaadist jänes”, “Sinine vilkur” ja “Rekkamehe argipäev”.

Vaata lähemalt Publiku videost!