Ott Sepp

SNKT võiduemotsioonid

Meil kõigil on ereldalt meeles näosaate möödunud finaalshow ja Juss Haasma võidukas AC/DC etteaste, kus lõi kaasa ka pool endisest "Tujurikkuja" tandemist ehk koomik Ott Sepp. Ott tundub Seppade kokkutulekuks küll ainuõige valik!

Evelyn Sepp

Laulud tähtedega

Evelynil on telekogemus juba varrukast võtta ja seetõttu oleks ka tema hea näosaate kandidaat. Aastal 2008. osales ta Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega" ning aastal 2010 esines ta koos Margus Vaheriga TV3 saates "Laulud tähtedega". Neist kahest värvikast teleprojektist õppis Evelyn ilmselt küllaga oskusi, mida ühel näosaate osalisel vaja läheks.

Anna Maria Sepp

Anna Maria Sepp

Miks mitte anda ka sportlastele võimalus avastada oma varjatud andeid? Kuna Rio olümpiamängud on nüüdseks läbi, võiks Anna Maria oma ellu värvi tuua hoopis näosaatega.

Silver Sepp


Silver, kes kasutab pillidena jalgratast, naelapilli, veega täidetud pesukaussi ja muud sellsit, on tuntud oma fantaasia poolest ning kahtlemata teeks selline omadus koos muusikalise andega temast ühe näosaate musta hobuse.

Monika Sepp


Nüüdseks Hendrik Aguri poolt ära napsatud Henrik Normanni ekskaasa võiks värske talendina peale lennata. Monika oli Normanniga koos veel siis, kui superparodist mõned aastat tagasi näosaate külaliskohtuniku rolli astus ja kindlast jäi sellest korrast midagi ka Monika kõrva taha.