“Tänase õhtu puhul on huvitav see mingi x-faktor. Ma pole kunagi nii suures saalis, nii suure rahvamassi ees ja otse-eetris esinenud ning ei oska arvestada, kuidas mu närv selle peale reageerib — loodan, et see siiski sütitab mind,” sõnas Liis Publikule.

Liis kehastub küll finaalsaates Céline Dioniks, ent maailmakuulus diiva polnud sugugi tema esimene valik: “Oli üks väga kindel lugu, mida ma tahtsin finaalis teha — see ei olnud kuidagi pretensioonikas lugu, aga see oli selline sügava vokaaliga lugu, mis mulle meeldis. Olin täiesti kindel, et ükskõik, mis koha ma ka saan, tahan ma seda lugu laulda.”

Näitlejatar tõdes, et näosaatega kaasneb paraku see, et kõik tahavad hirmsasti nõu anda ning see võib vahel ka suurt segadust tekitada, mistõttu otsustas oma valikut kiivalt saladuses hoida. “Olime sõpradega Tartus väljasõidul ja läksime pärast etendust sööma. Nad hakkasid minult finaali kohta uurima ja ma üritasin seletada, et ärme räägi sellest, kuid lõpuks nad siiski pinnisid mult selle välja ja siis muidugi tehti mulle heas mõttes kambakas,” jutustas Liis, kuidas tema esialgne valik ära kukkus: “Korraga vajus kogu mu maailm kokku, sest loo kinnitamiseni oli jäänud umbes kaks päeva. Kuskil mul ajusopis oli olnud aga see mõte, et Céline Dion on selline legendaarne suur laulja — tal on omapärane tämber ning kõik teavad teda ja seda lugu, mis on ju näosaate puhul oluline. Vaatasin siis tema etteasted üle ja avastasin enda rõõmuks, et ta on väga teatraalne. Minu numbris tunduvad, et mõned minu liigutused on liialdatud, aga panen käe südamele ja kinnitan, et olen kõik tema kontsertidelt üle võtnud — ma pole mitte midagi ise välja mõelnud! Temalt on, mida võtta ja see sobib ka suurde saali,” on ta oma lõpliku valikuga siiski rahul.

Tänase etteaste teeb Liisi sõnul raskeks mitu asjaolu: “Üks asi on laulmine, aga kui sul on samal ajal ümber ka külm toss, sulle puhub puhur täie võimsusega näkku ja sul on kõrvamonitorid, mis on minu kui näitleja jaoks täiesti uudne, siis kõik need väikesed nüansid kokku muudavad selle etteaste minu jaoks keerulisemaks.”

Liis nendib, et vaatamata kõigele, pole näosaates osalemine tema elu väga palju muutnud: “Korraks on see rambivalgus hästi ere ja võib-olla mingi kõrgendatud tähelepanu, aga ma tean, et see läheb kohe mööda ning jaanuariks ei mäleta enam keegi, kes me oleme. Tean, et see on mööduv ja ma ei ole sellest lummatud — see läheb sama kiiresti, kui see tuli. Täna hommikul ma just mõtlesin selle peale, et ega see saade pole mitte midagi teistmoodi, kui minu ülejäänud töö. Ainus, mis on ehk muutunud, on see, et nüüd on rohkem inimesi, kes tahab mulle öelda, mis ta selle kohta arvab.”

Kas imeliste vokaalsete võimetega üllatanud Liis jätkab laulmisega ka pärast saadet, pole veel kindel, ent mingid mõtted tema peas siiski mõlguvad: “See oleks väga tore. Eks mul on südamesopis juba enne näosaadet mingid mõtted olnud, millist muusikat tahaks proovida. Arvan, et mulle meeldikski mingis mõttes musitseerida sellisel tagasihoidlikumal tasandil.”