Puhusime lauljannaga veidi juttu peale emotsionaalset poolfinaali. Mis viis Maia pisarateni - kas Whitney, kui õnnetu saatusega naise jäljendamine, maailma kõige südantlõhestavama loo esitamine või midagi muud? "See oli väga emotsionaalne lugu, mis mind tõesti tundeliseks muutis. Ma teadsin juba saate alguses, et arvatavasti ma finaali ei saa, kuid see oli viimane stuudiosaade ning ma andsin endast kõik ehk see lõpp oli väga hingeline.

"Vist võin nüüd väita, et kui ma poleks saatesse tulnud, siis ma muusikaga edasi ei tegeleks," rääkis Maia ning lisas: "Alguses kui mulle pakuti saates kohta, kahtlesin, kas mul üldse annet on. See on olnud väga suur kogemus, tänu millele ma tean, mida ma edaspidi teha tahan ning mida mitte. Ning esiletõstmist väärib tõeliselt äge meeskond. Olen väga õnnelik, et siin olen."

Oma leivanumbriks peab Maia aga kõlekülma naise kehastamist: "Kõige rohkem tundsin end koduselt hästi ja turvaliselt Annie Lennoxi nahas."

Publik hoiab Maiale pöialt ja loodab, et naine saab tänu telesaates osalemisele suure tuule oma muusikutiibadesse, mis lennutab teda pikalt ning edukalt!