"Ega ma hinges roki ja hevimees ei ole, aga ma kuulan erinevat muusikat. Olen ju enamike Eesti bändidega lava jaganud ning arvan, et raskemuusikal on absoluutselt oma koht," räägib Toome oma suhtest karmima muusikaga ning lisab: "Ma oskan seda hinnata, aga see pole minu teetass."

Milline etteaste on kõige suurema väljakutse esitanud? "Oleneb, mis nurga alt vaadata, aga Meat Loafi parodeerimine oli katse omaette."

Koidul oli raske leida oma sisemist ürgmeest: "Kuna minus endas pole ürgmeest peidus, siis loo lõpus oli selline tunne, et tooks ohvri ja sööks nahkhiirel pea otsast ära," naljatas ta ning lisas: "Mulle meeldivad loomad ja ilus meloodiline muusika."

Lava jagamine Metsatölluga: "Mul oli juba tol korral kõhe tunne, kuid nad on kindlasti Eesti rokkmuusika nurgakiviks," meenutas kodumaa kuulsamaid kergemuusikuid. "Mehed teevad tõsist tööd."

Mida oli kõige raskem tabada? "See pole minu laulmise stiil. See on nagu sõjatants. Kogu seda olekut, fiilingut ja laulumaneeri tabada on raskem kui laulda mõnda vokaalselt keerulisemat lugu. Mul oli tõesti raske leida oma sisemist ürgmeest."