"Mul on suur au ja rõõm kuuluda sel aastal suurepärasesse näosaate tiimi," teatas Timmer täna oma Facebooki lehel. "Broneerige siis endale diivanil mugav koht ja sättige sõpradega ühisvaatamisplaanid paika. Uskuge mind, tuleb vinge hooaeg!" lubab ta.

"Näosaade on selline saade, millel ma olen kõiki osi näinud. Kuna see on ka mu laste vaieldamatu lemmiksaade, siis oleme seda alati koos vaadanud," rääkis Timmer Publikule. Oma lemmikutena läbi nelja hooaja vuristab Kirsti pikalt mõtlemata kindlalt ette kolm: Tanel Padari kehastatud Tina Turneri, Mart Müürisepa Nancy Sinatra ja Gerli Padari Filipp Kirkorovi.

"Kuna olen 2,5 aastat töötanud produktsioonifirmas Ruut, siis olen kõrvalt ka saate valmimisprotsessi näinud," ei ole talle ka saate telgitagused, mille ohjamine nüüd tema kätel on, Timmerile võõrad. Küsimusele, kuidas uus hooaeg varasematest esile tõuseb ning kuidas juba viiendat astat saadet värskena plaanitakse hoida, vastas Timmer: "Esiteks on osalised need, kes toovad saatele uue hingamise (tänaseks on osalistena välja kuulutatud Inga Lunge, Liis Lass, Raivo E. Tamm ja Kalle Sepp – toim.). Teiseks, eks me ikka uuendame ka ja teeme natuke teistmoodi, aga seda näeb juba tele-eetris."

Ametist lahkuv Kaidi Klein usub kindlalt, et Timmer saab saate toimetamisega tema asemel suurepäeaselt hakkama ning soovib kolleegile edu. "Mul on olnud väga hea meel kuuluda neli hooaega Eesti ühe populaarseima telesaate team'i, kuid otsustasin sügisel jätkata Mihkel Raua juhitava saate "Kolmeraudne" ning popmuusikasaate "Weekender" toimetajana," selgitab ta lahkumise tagamaid.