Parodeerija peab üle võlli panema

"Mulle meeldis! Oli ju tunda, millise naudinguga Evelin mind parodeerib ja kui artistile laval meeldib see, mis ta teeb, saab oma laengu kätte ka publik," kiidab Ithaka Maria.

Ithaka Maria ütleb, et parodeerides peabki näitleja tugevasti üle võlli panema: "Näitleja nägemus parodeeritava karakterist inimesteni jõuaks ja neid naerutaks, mis on ju selle saate põhielement - mina võin ju erinevalt karelda, aga laval energiline olen ma igal juhul. Oluline oli see, et esinemisest õhkas niisamasugust vasikavaimustust, hetkes kümblemist nagu minulgi. Tabav oli ka tunnetus, justkui tahaks lauluga tungida toorelt inimeste südamesse – selline tunne, et võtaks igaühelt kõrvadest kinni ning lauaks talle otse hinge. Nii lühikese ettevalmistusajaga selliseid asju tabada, on ikka meisterklass!"

Väline sarnasus oli uskumatu!

Ithaka ütleb, et see laul on päris raske ning nõuab häälelt palju. "Väga armas, et keegi võttis vaevaks ka lõpu osa ära laulda. Mul on lugu sees ühtmoodi, aga sellest pole midagi, et Evelin mõningaid kohti ümardas - nagu mu väike õetütar ütles: tema on seda ju õppinud alles nädal aega!"

"No ja väline sarnasus oli täiesti uskumatu, ükskõik, mis asendis. Pealegi oli Evelin väga ilus..." jätkub Ithakal vaid kiidusõnu.

Ithaka Maria ütleb, et Eesti lauljate ja näitlejate talendikus pakub lihtsalt puhast rõõmu ja tema jaoks on saates olnud hämmastavaid etteasteid. "Absoluutne lemmik on Tanja Mihhailova Pavarottina!"