Sügis murrab. Andrus Vaarik rüüpab teed ja on väga nohune. "Meil on vaja vaadata Vaariku nina," röögatab Kaupo Karelson ja tuiskab grimmiruumi meikarit, kes olukorra lahendaks, otsima. Võte peatatkse mitu korda, et Vaariku punaseks nuusatud nina puuderdada.

Luisa Värk on avasaateks köhas-nohus olnud mitu nädalat ega tunne end sugugi võitlusvalmina. Laval ei kuma sellest õnneks aga midagi välja ja ta teeb kuldsärava etteaste. Keskendunult istub ta kuldseks värvituna viimase võimaliku hetkeni nurgas, neoonroosad klapid peas, ja kuulab kordi ja kordi üle Cranberriese lugu. Sama pühendunud on oma rollile ka Länik, kes selle asemel, et jutustada teistega, pigem omaette tammub ja mõtiskleb.

Uku ja Mart kütavad mitte ainult saali ja televaatajad, vaid ka kaadritaguse tiimi kuumaks - meikarid ja kostüümikunstnikud vaatavad mõtlikult kaht hurmurettastet: "Naised täna öösel küll magada ei saa..."

"See oli nii kuum, et mul kukuvad läätsed ära," röögatab Vraidiks kehastunud Aaslaid lava taga ekraanilt Mart Müüriseppa vaadates.

"Kas on liiga paljas?" muretseb Lemsalu end valmis grimmiga peeglist vaadates ja keerutades. Ei ole, kinnitan mitu korda, sest kui keegi on selle hooaja kaheksast, kes sellist kostüümi endale lubada võib, on see just tema. Uurides, mis on Lemsalu füüsilise vormi saladus, saan teada, et ta armastab trenni teha ning palju jalgsi käia ka.

"Kas on kriitikat?" uurib Mart Sander proovi järel. Sandriine on vähe, kurdan ma ja saan vastuseks, et sel aastal neid paljude rõõmuks ja mõnede kurvastuseks liialt plaanis polegi: "Teeme seekord teistmoodi". Ka kuulsat sinist ega punast ülikonda pole sel korral läbi hooaja ekraanil vastu vaatamas.

Edgar Savisaar sai kutse stuudiosse, ent kahjuks polnud tal võimalik tulla. "Lähme ise Hundisilmale külla," arvab Lauri Liiv ja nii Banderas kui mitmed teised asuvad fantaseerima, kuidas Edgar teisikuga kohtudes reageeriks.

Proov, et selguks vead! Proovis avastatakse näiteks, et Luisa rinnahoidjapaelad tuleb ikkagi ära peita.Selgub ka, et Luisa annab kulda kõigele endast ümbritsevale ja põrkab koridoris kokku Russosega. Sellele järgneb ülikiirkorras niiske salvrätiga kulla eemaldus Suviste heledalt pluusilt. Lähikaader näitab, et liba-Savisaare vihmavarjuhoidjal on kaks küünt veel värvimata. Ka Luisa tantsijatele langev valgus on proovis liialt nõrk ning Luisa keha kattev kuld, millega tunde vaeva nähtud ei paista välja. Show ajaks on kõik ka sellised pisidetailid viimaseni pigas.

Mati Nuude annab põlvega sõbraliku müksu Antonio Banderasele tagumikku. Võimalik vaid näosaates!