Kamp Soome tüüpe, kes pärit keskmiselt edukatest bändidest, on täna kantristunud ja tuntud rokklugude bluegrass versioone esitava Steve'n'Seagullsina. Kuulsaks said nad siis, kui otsustasid teha nalja pärast AC/DC "Thunderstruckile" kaverdatud video.

Neil polnud aimugi, et kodukootud klipp läheb üleöö viraalseks ning praegu on sel YouTube'is üle 24 miljoni vaatamise. Nii kohaliku kui välismaise meedia huvi tõusis nii suureks, et nüüd esineb bänd rahvusvahelistel festivalidel ja koosseis on täna kõigile soomlastele teada-tuntud ja tuuritab Euroopas.

Ülituntud bändide, nagu Metallica, AC/DC ja Guns N’Roses, hittlugusid kaverdava bändi liige Remmel räägib, et neid on Prantsusmaal väga hästi vastu võetud ja Õllesummer Festivalil esinedes ootavad nad metsikut publikut: "Pealaval on alati lahe mängida ja ilmelt on Eesti publik sarnane nagu Soomes, alguses natuke vaiksemad, aga lähevad kiirelt käima."

Kui küsida, kas neil on stilist, kes paneb neile tunked ja maikad selga, naerab Remmel, et stilisti pole ja riided on vanad, kokku laenatud ja mõned asjad isegi ema kapist.

Bändi debüütalbum Farm Machine (ilmselge vihje sellele samale muruniidukile) avaldati plaadifirma Spinefarm poolt. Bänd ise on öelnud, et neile meeldib nalja teha, aga mehed võtavad muusikategemist siiski tõsiselt. Nad teevad lugusid, mida ise armastavad ja mida on lõbus teha. Sügisel on ootada ka uut plaati, mis lansseeritakse Euroopas ja Põhja-Ameerikas, hiljem ka Aasias ja Lõuna-Ameerikas.