Kontserdieelsed nõudmised on Tommy Cashil vähemalt sama suured, kui mitte suuremadki välismaiste staaride omadest. Lavatagune sisustus peab olema valge, sõita soovib ta valge Hummeriga ning kogu selle ilu keskel patseerib terve Tommy meeskond valgetes sussikestes. Seinale peab kindlasti minema Jim Morrisoni pilt ja selle ette viirukid. Kuigi räppar on varem meedias väitnud, et alkoholi ta ei tarvita, on lava taha palutud mitu pudelit kallist viskit ja paarisajaeurone šampanja.

Psühhedeelse spektaakli sisu hoiab Tommy Cash saladuses. Räppar on vaid avaldanud, et show tuleb suurim, mis seni nähtud: “Me ise ka ei usu kui suur see on. Lihtsalt massive!”

Väikesele lavale ei mahu Tommy Cash väidetavalt enam lihtsalt ära. Alles hiljuti esines räppar üheks maailma suurimaks muusikaürituseks peetaval Roskilde festivalil.

Ettevalmistused XXL Live’iks käivad mitte ainult festivali telgitagustes vaid ka ühes tantsustuudios Tallinnas, mille ukselt sisse vaadates võib üsna hästi aimata, miks show on alla 18-aastastele mittesoovitatav.

VAATA KATKENDIT PROOVIST SIIT: