Suve suurim festival saab 6. juulil vägeva avapaugu. The Prodigy kontserti on Õllesummeri tiim juba mitu aastat püüdnud korraldada, ent erinevatel põhjustel ei ole see õnnestunud. Näiteks mõni aasta tagasi olid selleks rahutused Ukrainas ning bänd ei nõustunud ka Eestisse tulema. Korraldajad on sedapuhku rahul, et juba homme astub see legendaarne bänd lavale. Hoolimata pikast karjäärist ja tuhandetest esinemistest, mis juba tehtud, annab The Prodigy ülivõimsa laivi ning allahindlust ei tee.

Festivali peakorraldaja Marje Hansar täpsustab, et see on võimsaima produktsiooniga lavashow Õllesummeri ajaloos ning kogu pealava valguspark on kohandatud Prodigy ülikõrgete nõudmiste järgi. Samuti ei ole kunagi pealava jaoks kohale toodud nii palju voolu tekitavaid generaatoreid.

Loomulikult on igal päeva programm hoolega kokku pandud ning igale maitsele leidub midagi: neljapäevane põhihitt on kindlasti hip-hopi suurkontsert Kõik Boyz, kus teeb kaasa Eesti räpparite koorekiht. Reedel paneb peo käima Briti popstaar John Newman, laupäev on täidetud aga hea kohaliku muusikaga. Nimelt toimub Singer Vingeri 30. juubelikontsert ja Jüri Pootsmanni võimas live. Muide, viimasele on kutsutud vaid selleks kontserdiks kokku pandud koor, mis koosneb samuti tuntud muusikutest. Festivali lõpetab suursugune muusikasse lavastatud ilutulestik.

Õllesummer on teada-tuntud oma suure toidu- ja joogivaliku poolest ning ka sel aastal ei valmistata pettumust. Tuleb tänavatoiduala, ehe retroala ja veini- ning jazziala. Festivalil saab maitsta üle 250 õllesordi ning kokku avatakse umbes 200 söögi- ja meelelahutuskohta.