Cartooni liikmed on väga elevil, et saab laval üles astuda oma iidolitega, keda ajahammasratas on hästi kohelnud.

Kõige mõjusaimad lood The Prodigy loomingust on Cartoonile olnud "Wind It Up", "Out Of Space", "Break & Enter", "No Good", "Invaders Must Die", “Spitfire”. Produtsentide triosse kuuluv Ago Teppand lisab: "Üks esimesi bände, keda mäletan end teadlikult kuulamas, oli The Prodigy. See oli millalgi enne lasteaia iga, venna toast tuli koguaeg mingit muusikat ja kõik, mida ma tema tolleaja playlistidest mäletan, on lugu "Out Of Space" The Prodigy debüütalbumilt. Selle kasseti ketrasin ma ribadeks ja siis mu vend andis oma ülejäänud The Prodigy kollektsiooni ka mulle. "Music For The Jilted Generation" oli teine album, mis muutis mu arusaama muusikast. Tol ajal õppisin oma lõbuks kidraga nende sündiriffe järgi mängima."

Enne legendaarse The Prodigy lavaleastumist on Cartoonil plaanis pakkuda palju visuaalselt ägedat silmailu laval asetsevatelt ekraanidel, mis on sünkrooniseeritud muusikaga ning palju selliseid versioone nende lugudest, mida varem pole kuuldud.

Cartoon, koosseisus Joosep Järvesaar, Ago Teppand ja Hugo Martin Maasikas on koos tegutsenud 2015. aasta aprillist. Bändi liider, Joosep Järvesaar on endise rockansambli Bedwetters lauljana toonud Eestisse ajaloo ainsa MTV Euroopa Muusikaauhinna. Samuti kuulub talle Bedwettersi ajast Raadio2 Aastahiti tiitel. Täna võivad poisid enda arvele kirjutada üle 327 000 igakuise kuulaja Spotify’s, nende lugu “On & On” koos Daniel Leviga on saanud YouTube’is vaatamisi üle 17, 768, 680 korra. Koostööd tehakse hetke kuumimate artistidega, nagu Jüri Pootsmann jpt.

Õllesummer Festivalil esineb Cartoon Estrella pealaval, kolmapäeval 6. juulil. Pileteid saab osta Piletilevist.

Kuula ka Cartooni uusimat singlit "Feeling (Piece Of You)", mis anti välja mõned päevad tagasi: