"Kõik lood olid toredad ja armsad. Valik tehti objektiivne ja aus," on Tanel Padar esitatava viie loo valikuga rahul. Ettekandele tuleb nii Lenna kui Getteri repertuaar, lisaks duett.

"Muusikaga on nii, et tõrge võib olla sinnani, kuni lavale lähed ja siis laulad täpselt nagu esimene kord lugu, mida oled esitanud tuhandeid kordi," tõdeb ta, et ka ühegi välja jäänud loo vastu tal midagi poleks.

Kas oleks aga noor Tanel Padar osanud arvata, et Marju Länikuga kunagi duetti laulda saab, nagu nüüd neljapäeval seda tegema hakkab? "Eesti on üldiselt nii väike, et võimalus, et see juhtub on 50%. Kui ei juhtu, siis on teine 50%. Kas on aga keegi, kellega Tanel pole veel, ent tahaks laulda duetti? "Varem või hiljem laulame kõik omavahel läbi," on ta muie suul veendunud, et tahtmisega polegi väga palju väikses riigis pistmist ja varem või hiljem on kõik omavahel duetti laulnud.

"Laula mu laulu", näosaade - tundub, et tanel on proovinud kleidist räpini kõike viimasel ajal teleris populaarset. Uurisime, millises saateformaadis Tanel aga kaasa mingil juhul ei teeks: "Neid on palju! Igasugused noorteseriaalid, kus minnakse villadesse mingiks ajaks, kus noored tegutsevad seal emotsioonide ja kire ajel.... Need ei ole need, kuhu ma minna tahaks."

Milline saateformaat on aga Taneli arvates puudu, ta isegi pakkuda ei oska, sest on enda sõnul kehv telerivaataja. Kui teleri ees Tanel palju aega ei veeda, siis telepurgi sisse läheb Daniel Frankina ka "Kättemaksukontori" uuel hooajal: "Lähen tänagi võttele."

"Laula mu laulu" artistide erikontsert Õllesummeril toimub 10. juulil kell 23.00!