Näeme igal nädalal Eesti Ekspressis tähtsate arvamusliidrite või hetkel kuumade persoonide karikatuure, samuti on ta koos Janno Põldmaga armastatud multifilmitegelaste autor. Ernits on osalenud ka mitmetel karikatuurinäitustel Eestis ja välismaal, kujundanud plakateid, reklaamkampaaniaid, erinevate toodete pakendeid, postkaarte. Sõnaga — tema CV on lõputu.

Juba üle kümne aasta on joonistused ühtäkki suve keskpaigas tänavapildile ilmunud. Mis tähendab seda, et Õllesummer Festival on lähenemas. Ernits on aastate jooksul nimelt festivalile omanäolisi tegelasi joonistanud, mis muutuvad selle aasta festivali maskottideks.

Festivali esindaja Tarmo Tuvike kommenteerib, kuidas tegelased valmivad: “Tavaliselt istume Heikiga maha ja räägime, mis maailmas toimub. Tihti on tegelased ju ka pisut ühiskonnakriitilised või peegeldavad parasjagu toimuvat. Näiteks tegelaste abil, kes ütlevad “Ei lüpsa”, “Midagi ei murra”, tegime reaalse meeleavalduse Tammsaare pargis. Mis oli siis tegelikult väike turundusaktsioon enne summerit.”

Ootame huviga, millise tegelasega Ernits sel aastal välja tuleb. Vaata galeriid!
Jaga
Kommentaarid