Newman alustas oma esinemist küllaltki punktuaalselt ning bänd andis juba intro ajal mõista, et tulemata ei jää ka mehe megahitt "Love me again". Küllaltki päikeseline ilm oli publikut laulukaare alla meelitanud hulgi, ehkki mitte nii palju kui Prodigy ajal, ent siiski täitus kaarealune lahedasti rahvaga.

Etteaste oli esimestest minutitest hoogne ning kaasahaarav ning oli näha, et oma noore ea kohta teab Newman täpselt, kuidas teda kuulama tulnud publikut täiesti pöördesse ajada. Pärast teist lugu jäi bänd vait ning Newman jalutas mööda lava ringi, vaadates säravasilmi rahva poole, mispeale publikus olnud mees- ja naispere huilates lauljat imetles.

Show energia ei vaibunud hetkekski ning hetkel, mil Newman näiliselt oma viimase loo tegi ja lavalt minema läks, alustas publik jalgpalli EM-ist inspireerituna "HU-HU-HU" pröökama. Viimasteks lugudeks polnud Johni vaim raugenud ning tema seni kuulsaim hitt lõpetas imetabase kontserdi.

Newmani on võrreldud nii Amy Winehouse'i kui ka Paloma Faith'iga, sest oma '60ndate stiilis imago ja lavalise liikumisega on ta suhteliselt kümnesse pannud. Mees stiliseerib oma bändi ja iseenda esinemisrõivad, muusikavideod ja lavashow ning mõnusalt tummise soul-vokaaliga Newman jääb kindlasti üheks viimase aja säravamaks kontsertelamuseks.

Vaata fotosid!