„See on väga meelitav. Ilus kompliment,“ sõnab Piret Publikule.

Ta usub, et kindlasti on üheks põhjuseks osalemine saates „Tantsud tähtedega“, mis lisab inimesele populaarsust.

Pole kahtlust, et Pireti kleidid olid saates omaette vaatamisväärsus. Esimesed kaks kleiti disainis muusikule Revalia tantsukooli rätsep Riina. Viimased kaks kostüümi olid tehtud Pireti kavandite järgi. Piret on tantsusaate ajaloos Olga Kosmina kõrval teine naine, kes tantsis pükstes. Pireti loodud kostüüme näed kahes alumises pildireas.

Pireti sõnul oli saatest kahju välja langeda ka seepärast, et enam ei saanud kostüümidraamat teha.

Mida arvab edetabelis presidendiproua edestanud Piret meie esileedi disainitud kleidist „Evelin“?

„Ma nägin neid pilte ja kannaks sobivas kohas sellist kleiti isegi hea meelega. Kuulsin aga, et kleidid müüdi ühe päevaga läbi,“ räägib Piret.

Kuid Pireti austajad ei pea pettuma. Sest 7. detsembril, mil kõik tantsutähed finaalsaates üles astuvad, on Piretil taas uus kleit varuks!

Presidendiproua Evelin Ilves sai 2580 häält ja saavutas Publiku lugejate edetabelis teise koha.

Kolmanda koha sai 2278 häälega lauljatar ja saates “Laulud tähtedega” koos Valdo Randperega finaali pääsenud Eda-Ines Etti.

Publiku kommentaariumi küsitluse võitis aga lauljatar ja tantsutäht Maarja, kes jõudis omakorda koos treener Veiko Ratasega saate “Tantsud tähtedega” finaali. Viimase stiil on olnud alati väljapeetud ja detailideni läbimõeldud. Lugejatele meeldib Maarja perfektne jume. Lauljatari juuksed on samuti alati oivalises korras!

Teisena mainiti kõige enam kommentaariumis Scandal kaubamärgi alt inglitiivakestega särke välja andvat Anu Saagimit. Bravuuritar võitis suvel ka küsitluse “Kes on kõige sisukaim seltskonnastaar?”.

Kolmas, keda kommentaatorid kõige rohkem kiitsid oli Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga. Viimane võitis suvel küsitluse “Kellega petad vahel mõtteis oma partnerit?”

Küsitluse “Kes on eesti stiilseim seltskonnatäht?” ülejäänud tulemusi vaata SIIT.