Päikselisel hommikul Kalapala restoranis kohtudes polnud ei Elisa ega Vahur varem Jana Liisaga kohtunud, küll aga olid nad juba tuttavad Kustiga. Tutvused või nende puudumine ei pärssinud äreva jutuvadina teket, sest ees seisis väljakutse, mis kõigil õlad vappuma võttis — limaste minikalmaaride puhastamine, maitsestamine ja grillimine.

Kui võiks arvata, et poisid on sääraste ülesannete täitmisel tsipake külmema kõhuga, siis antud tegelaste puhul oli seis täiesti võrdne — vastikusvärinad ja appi-ma-enam-ei-suuda-hüüatused kostusid nii Janalt ja Elisalt kui Vahurilt ja Kustilt ühepalju. Üsna ruttu asendus õõv elevusega, kuna pisikesed kalmaarikesed hakkasid tulistel sütel üha enam õiget kuju ja värvi omandama.

Lõpuks oli Kalapala kokal Kaspar Sanglepal vastutusrikas ülesanne valida välja valmistatud roa kvaliteeti hinnates võitja. Selgus, et tüdrukud olid läinud soolamisega pisut liiga hoogu ning ka küpsusaste oli liiga tugev. Poiste soolatunnetusega oli kõik korras ning ka küpsus peaaegu ideaalilähedane. Võitjaks osutusid seega Vahur ja Kusti ning esimese episoodi lõppedes juhivad poisid 1:0. 

Tagantjärele tunnistasid Elisa ja Vahur, et kogemus oli oodatust tunduvalt parem ning varasemate kehvade kalmaarikogemustega Elisa lubas järgmine kord restoranis enam mitte sellele toidule kätt ette panna. Jana ja Kusti vastikusvärinad taandusid aga sootuks ning edaspidi võib igasuguste limukate grillimine nende puhul täiesti kõne alla tulla. 

Seriaali teises episoodis, mis on eetris järgmisel kolmapäeval, aitavad Janat ja Kustit Eesti vaieldamatult kuumim naislaulja Elina Born ning hoogsa rokkbändi Slippery Slope solist Egert Milder. Mida ette võetakse, seda saad teada juba homme, kui ilmub video eel-lugu! 

Vaata väljakutset: 

Vaata Elisa ja Vahuri järelintervjuud:

Delfi Publik tänab restorani Kalapala ning kokk Kaspar Sangleppa!