Ürituse peakorraldaja Heili Tederi sõnul on 11 Grammyga pärjatud Frank Sinatra muusika jätkuvalt populaarne nii noorte kui ka vanade seas ning see on ka peamine põhjus, miks see pidulik kontsertetendus publikuni tuuakse. „Eestis pole paremat Sinatra laulude esitajat kui võrratu häälega Ott Lepland. Õhtu tuleb tõeliselt nauditav, sest lavalt ei puudu ka kabareetantsijad ja üllatusesinejad.”

Maikuus toimuva kontserdi solist Ott Lepland on Frank Sinatra loomingut alati austanud. „Sinatra ajatu muusika on väga eriline ja selle esitamine on väljakutse, mille võtan vastu suurima rõõmuga. Annan endast parima, et kontsert meeldiks nii tulihingelistele Sinatra fännidele kui ka neile, kes tema muusikat väga palju kuulanud ei ole.”

Nordea kontserdimaja suurepärase akustikaga saalis kõlavad Sinatra aegumatud muusikapalad Ott Leplandi ja spetsiaalselt selleks kontserdiks lavale astuvate, Eesti parimate instrumentalistide esituses kindlasti maagiliselt ning garanteerivad kauni kevadise muusikaelamuse. Esitlusele tulevad maailmakuulsad hitid „New York, New York”, „ My Way”, „Fly Me to the Moon” ja paljud teised.

Ürituse üheks korraldajaks on laupäevaleht LP, mille peatoimetaja Ingrid Veidenbergi sõnul pole paremat viisi nädalavahetuse alustamiseks kui pidulik õhtu kvaliteetse muusikaelamusega. „LP toob igal nädalvahetusel inimesteni laia teemaderingi ning pakub huvitavat ja elamusterohket lugemist terveks nädalavahetuseks. Frank Sinatra aegumatud hitid Ott Leplandi esituses haakuvad suurepäraselt LP sisuga, mille keskmes on alati ka persoonilood armastatud inimestega – Ott Lepland ja Frank Sinatra seda paljude meie lugejate jaoks kahtlemata on.”

Ekspress Meedia on jõuliselt sisenenud ürituste korraldamise turule ning lühikese aja jooksul suutnud tõestada, et suudab peale kvaliteetse ajakirjanduse pakkuda publikule edukalt ka suurepäraseid meelahutusüritusi. 2016. aasta kevadel tõi Saku Suurhalli täis Ekspress Meedia korraldatud üritus „Kalev 25” ning vähem kui kuu aega tagasi nautis samas kohas Eesti Korvpalli Meistriliiga „Tähtede mängu” üle 3500 inimese. Lisaks mitmetele teistele ühekordsetele edukatele üritustele on pea alati välja müüdud Eesti Päevalehe korraldatud Jaak Juske Tallinna tutvustavad matkad ning Maalehe seeneretked.

Ott Leplandi ja Estonian Dream Big Bandi kontserdiks valmistumisega saate ennast kursis hoida LP, Eesti Päevalehe ja mõistagi meie Publiku veergudel.

Kuni 15. märtsini on Piletilevis saadaval piiratud arv soodushinnaga eelmüügipileteid. Kõige värskema info kontserdi kohta leiate ürituse Facebooki-lehelt.