Ruja taasühinemine on avalikkusele palju kõneainet pakkunud ja bänd on taas populaarsust kogunud. Rein Rannap ja Jaanus Nõgisto annavad kontserdi eel kordamööda intervjuusid erinevates meediakanalites, samuti Urmas Alenderi tütar Yoko ja mitmed teised. Valmimas on ka dokumentaalfilm bändist.

"Tegemist on vaieldamatult selle suve enim kõneainet tekitava kontserdiga, seda tõestab ka jätkuvalt edukas piletimüük," ütlesid korraldajad Ekspress Meediast ja lisasid, et on oht lauluväljak täis müüa.

Sellest lähtuvalt otsustasid korraldajad välja lasta piiratud arvu Ruja taasühinemiskontserdile pühendatud stiilseid T-särke. Särk sobib hästi meeneks, mis tuletab seda ajaloolist kontserti meelde ka aastate pärast

Ruja särgid on müügil Tallinna, Tartu ja Pärnu T-särgipoodides alates järgmise nädala lõpust. Lisaks tulevad särgid müügile ka Rahva Raamatu Viru Keskuse kauplusesse ja e-poodi.

Samuti on uuest nädalast müügil piiratud kogus kampaaniapileteid, millega saab särgi tasuta kaasa.

Ainult ühel õhtul astuvad lavale Ruja originaalkoosseisu liikmed, kes soovivad publikuni tuua tõeliselt emotsionaalse taasühinemiskontserdi. Laval musitseerivad Rein Rannap, Jaanus Nõgisto, Andres Põldroo, Henno Kelp, Andrus Lillepea ja Tiit Haagma. Videoekraanide vahendusel osaleb kontserdil sümboolselt ka Urmas Alender.

Ühes Rujaga astuvad üles Eesti parimad pillimehed ning andekaimad lauljad. Esitusele tulevad kõik Eesti rokiklassikasse kuuluvad Ruja suurimad hitid, mille sõnu teavad peast nii noored kui vanad.