Jaanus Nõgisto vestles kontserdi eel Retro FM saatejuhi Rauno Märksiga, kellele sõnas, et alates suvest on Rujaga jälle palju tegemist olnud, kuid see ei tähenda nagu oleks bänd jälle kokku tulnud. Tagasipöördumine on toimunud vaid muusika juurde.

„Oleme eludega edasi liikunud, kõigil on omad tegemised. Kindlasti ei viita viimase aja tihe graafik sellele, et Ruja oleks jälle kokku tulnud. Tagasipöördumine on toimunud muusika juurde, mis on ju iseenesest tore," lausus Nõgisto intervjuus. Samuti märgib muusik, et ideed täna toimuvateks projektideks on tulnud väljastpoolt ansambli kunagisi ridu: „Meie soov ei ole eales olnud endisi tegemisi kuidagi heroiseerida. Kõik tänased ideed on tulnud väljastpoolt. Mihkel Trumanil, kes peagi ilmuva Ruja vinüülplaadikogumiku produtseeris, oli vaja vaid viis minutit, et mind pehmeks rääkida." Nõgisto sõnul on tal hea meel, et rokkbändi muusika nii suurele hulgale inimestest siiani väga korda läheb: „See on ausalt öeldes üllatav, kuid mul on väga hea meel. Viimase projektiga seoses oli endalgi põnev 40 aastat vanu salvestisi kuulata. Pean tõdema, et minu mõtted muusika osas ei ole suurt muutunud, vaid vahendid on tänapäevastunud."

Muusik rõhutab, et 28. detsembril ei kuule Vaba Laval mängimas Rujat, vaid legendaarse bändi muusikat nii tema kui nooremate Eesti muusikute põnevas esituses.

Ruja kahekordse vinüülplaadikogumiku „Põhi, lõuna, ida, lääs..." esitlus toimub 28. detsembril Vaba Laval ning pileteid saab osta SIIT. Vinüülplaadikogumik on müügil vaid Vaiguviiuli e-poes, CD kujul on albumit võimalik osta ka Laseringist ja Rahva Raamatust.