Sander Mölder esineb Red Bull Music Academy laval pühapäeval kell 20:00. Sander õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias heliloomingut ning on OYT muusika üks tugevamaid taustajõudusid.

Alaska on muusikaline kollektiiv, mis koosneb Lexsoul Dancemachine'i ja Elephants From Neptune'i solist Robert Linnast ning produtsent Kienrast. Nad astuvad üles Red Bull Music Academy laval pühapäeval kell 16:15. Meeste ettaste märksõnadeks on meditatiivsus, futurism ja värskus.

Avoid Dave kütab rahva kuumaks samuti Red Bull Music Academy laval, reedel kell 21:00. Avoid Dave'i eelmise aasta kontsert oli niivõrd meeleolukas, et maskotiks riietunud hüperfänn kalpsas lavale ning rokkis koos bändiga.

Erki Pärnoja: Himmelbjerget on paslik neile, kel elektroonilisest tümpsust pisuke väsimus peal. Tema muusikat kirjeldatakse kui miskit filmist, mida pole veel tehtud ega nähtud. Erkit mine kuulama pühapäeval I Love You lavale kell 21:15

Smthing Smthing on justkui värske sõõm õhku elektroonilise muusika maastikul, mis kutsub enda laineharjale kuulajat Red Bull Music Academy laval laupäeval, kellaajaks 15:45.

Estrada Orchestra on koosseis, mis ei jäta külmaks ühtki tantsumuusikasõpra. Funkbänd kütab sussid soojaks Palladium laval reedel kell 15:45.

I Wear* Experiment ootab oma kaasahaarava esinemisega uusi ja vanu sõpru Palladium laval laupäeval, kell 14:30. Bänd kodus laiemalt tuntust oma looga "Patience", millega osalesid ka Eesti Laulu konkursil.

Cartooni poisid on festari ühed vapramad, sest astuvad üles varajasel hommikutunnil, veel enne päikesetõusu. Laupäeval kell 4:00 hommikul saab tantsida just nende hittide järgi Red Bull Music Academy laval.

NOËP ajab Läti tšikid kiljuma ja paneb Eesti pliksid sulama, sest astub lavale kõige magusamal ajal, reede õhtul kell 22:00 I Love You laval.