Samas ootame ka pilte, mis väljendaks “pidu katku ajal” ehk pildil jäädvustatud olukord oleks vastupidine majanduskriisi paanikale. Pildi allkiri ja kirjeldus on sama oluline kui pilt ise. Fotosid ootame konkursile 15. märtsini.

Delfi Pildi kasutajaks saad registreerida siit ja oma pildi konkursile lisada siit.

Konkursi tingimused
1. Entre fotokonkurss „MaJandus kõverpeeglis“
1.1. Veebikeskkond Delfi Pilt koostöös Entrega korraldab fotokonkursi „MaJandus kõverpeeglis“.
1.2. Konkurss kestab 1. veebruar kuni 31. märts 2009. Piltide esitamine kestab 1. veebruar kuni 15. märts 2009. Piltide hindamine registreerunud kasutajate poolt 16.-31. märts 2009.
1.3. Võitjad kuulutame välja 8. aprillil 2009 veebikeskkonnas pilt.delfi.ee.
2. Tingimused esitatavatele töödele
2.1. Konkursile ootame fotosid, mis kajastaks hetkelist majandusolukorda.
2.2. Iga osaleja saab konkursile esitada 1 pildi.
2.3. Pildile peab andma olukorda selgitava pealkirja ja kirjelduse.
2.4.Tööde vastavuse üle konkursi tingimustele otsustab konkursi koordinaator.
2.5. Pildi töötlemisel on lubatud:
— Valgetasakaalu korrigeerimine
— Crop, sealhulgas ka crop, mis korrigeerib sirgjooni
— Tolmuplekkide eemaldamine kloonimise teel
— Punaste silmade eemaldamine
— Blur, mis katab kogu pilti
— Unsharp mask, mis katab kogu pilti
2.6. Muul moel digitaalselt töödeldud pildid eemaldatakse konkursilt.
3. Konkursil osalemine
3.1. Konkursil osalemiseks tuleb registreeruda Delfi Pildi kasutajaks.
3.2. Konkursil ei pea avaldama oma päris nime, Delfi Pildis saab endale valida pseudonüümi. Võitjatega võetakse ühendust e-posti teel. Kasutajate e-posti aadress ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele.
3.3. Korraldajal on õigus konkursilt kõrvaldada fotosid, mis on igas vanuses vaatajaskonnale sobimatud, kedagi laimavad ja/või solvavad või mis ei kvalifitseeru antud konkursi võistlustööna.
3.4. Fotokonkursile töid esitades kinnitab osaleja, et omab vastavate piltide õigusi. Konkursil osaleja vastutab kolmandate osapoolte võimalike pretensioonide eest enda poolt esitatud tööde ulatuses.
3.5. Pildi üleslaadimisel kinnitab osaleja, et on tutvunud konkursi tingimustega.
3.6. Ebakorrektsete e-posti aadressi esitamisel, autoriõiguste rikkumisel, ebaausal teel võistlustööde ettepoole hääletamisel ja muude rikkumiste puhul võidakse kõrvaldada kasutaja ja tema pildid konkursilt.
4. Auhinnad
4.1. Saadetud fotode hulgast valivad Delfi ja Entre esindajad välja kolm paremat tööd. Auhinnad paneb välja Pentax. I koht võidab auhinnaks Pentax fotokaamera K-m + L 18-55mm + L 50-200mm, II koht Pentax binokli DCF HRc 10x42. Kasutajate lemmik saab auhinnaks 1500kroonise Entre kinkekaardi, teisele kohale hääletatud pildi autor 1000kroonise ja kolmandale kohale hääletatud pildi autor 500kroonise Entre kinkekaardi.
5. Korraldajatel on õigus avaldada konkursile esitatud pilte trükiajakirjanduses ja veebis antud fotokonkursiga seonduvalt.