Joe Sunkro on Manchesterist pärit noor elektroonilise muusika produtsent ja DJ, kes on endale hulgaliselt austajaid kogunud oma mitmekülgse loomingu tõttu – ta alustas 2step ja dubstep stiilidega ning tema nime alt on ilmunud lugusid pea kõikide elektroonilise muusika alaliikidest. Synkrot peetakse ka ühe uue suuna, autonomic stiili, eestvedajaks.

Lisaks sellele, et Joe on muusikaliselt unikaalse ja versatiilse valikuga DJ ja produtsent, on ta oma lühikese karjääri jooksul suutnud loomingut välja anda mitmete plaadifirmade alt nagu Med School, Mindset, Apollo, Anjuna Beats, Critikal jt. Tema intelligentseid helilaineid ja mahedaid basse teab iga endast lugupidav muusikaaustaja. Helimaastik, mille ta kokku paneb, tekitab kahtlusi reaalsuse ja sürreaalsuse vahel.

Temast räägivad ainult parimat mitmed ja mitmed muusikamaailma arvamusliidrid nagu Chris Coco, Giles Peterson, Mary Anne Hobbs, Prefuse 73 ja dBridge. Mehe remixid Above & Beyondist, Duskyst, Frederic Robinsonist, Chris Cocost, Submotion Orcestrast ja mitmete teiste maailmanimede lugudest on jõudnud muusika kullavaramusse.

Katlamaja on Pärnu jõe ääres paiknev vana küttehoone, millest kohalikud noored kujundasid selleks suveks kultuuriklubi, kus on segatud industriaalne olustik kaasaegse Eesti ja USA kunstiga. Nädalavahetuseti toimuvad Katlamajas peod läbi kahe korruse, alumisel korrusel on lava ning tantsu ala, teisel paikneb B-saal ja esimesele korrusele avanev rõdu. Katlamajas on sellel suvel teiste seas üles astunud: Berliini tehnojumal Shifted, Poola raskekahurvägi Kobana, Austraalia päikesepoiss MUUI, Šveitsi undergroundi isa Jon Donson ja Legendaarne Danny Howells.

Uksed avatakse kell 23:00. Pilet 23:00 - 00:59 7€ 01:00 - 05:00 10 €

Hoia silma peal Synkro Soundcloudil. Ürituse FB leht asub SIIN