"Diskoteka Avariya" on tuntud oma huvitavate ja naljakate videote ja veelgi rohkem oma meeletute LIVE esinemiste poolest. Neid on pärjatud väga nimekate auhindadega ja hetkel kannavad tiitlit Venemaa Aasta bänd 2012.

Bänd asutati juba 90ndate alguses. Asutajateks olid huumorit armastavad koomikutest koolivennad (Nikolai Timofejev ja Aleksei Rõzikov), kes esinesid väga populaarses naljasaates KVN (Naljakate ja tarkade klubi). Hiljem lisandus kolmas liige, endine näitleja (Oleg Zukov) ja veel hiljem neljaski Aleksei Serov. Praegu koosneb bänd siiski kolmest liikmest, kuna raske haiguse tagajärjel lahkus meie hulgast Oleg Zukov.

Aastal '97 andis bänd välja enda esimese albumi, mis oli lindistatud kassetile, kuid kogus sellegipoolest jõudsasti populaarsust. Juba aastal '99 olid nad tuntud üle kogu Venemaa. Rahvas armastas nende naljakaid lugusid ja nende edu kasvas kiirelt.

"Diskoteka Avariya"on saanud väga nimekaid auhindu: Aasta Album - "Malenki", Parim Popp Bänd, Parim Laul, Parim Video, Parim venemaa esineja MTV auhindade jagamisel. Nad on pärjatud ka Kuldse Grammofoniga. Nende autasude tahvel on väga pikk, üks viimaseid võite on sellest aastast (2012) - Parim Tantsumuusika projekt.

Juba 24.03 on kõigil võimalus nautida meeletut showd ja huumoriga täidetud etteastet, mida pakub "Diskoteka Avaria"