“Esimestena ootavad fänne 300 erikujundusega piletit,” räägib festivali peakorraldaja Kaido Haavandi. “Et fännipassiga kaasneb ka tasuta festivalisärk, on huvi nende piletite vastu suur. Tulihingelisemad külastajad trotsivad talvist lund ja pakast varajastest hommikutundidest saadik, et pääse esimeste seas omandada.” Korraga müüakse Tallinnas, Tartus ja Pärnus ühele inimesele kuni viis piletit. Paralleelselt algab müük ka kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades.

Hard Rock Laager on hetkel Eesti ainus järjepidevalt tegutsev raskemale rokile ja metalile pühendatud suvefestival. Möödunud aastad on rõõmustanud karmima muusika fänne selliste suurnimedega, nagu Behemoth, Phil Anselmo, Testament, Samael, My Dying Bride, Napalm Death, Amorphis, Katatonia, Satyricon ja paljud teised. Üritus on kõrgelt hinnas ka kodumaiste bändide seas, kelle jaoks on Vana-Vigalas esinemine suurim tunnustus, mida siinsetel lavalaudadel saavutada. Lisaks heale muusikavalikule hindab publik ka festivaliplatsi maalähedast ürgoru loodust ning erakordselt sõbalikku atmosfääri, mis muudab festivali aasta oodatuimaks sündmuseks ja parimaks kohtumispaigaks sarnase mõttelaadiga sõprade jaoks.

“Rootsist pärit Shining üks misantroopsemaid ja huvitavamaid bände,” tutvustab Kaido Haavandi välja kuulutatud esinejat. “Selle juhtfiguur Niklas on oma etteastetes äärmiselt siiras ja ekstreemne, jättes mulje, et iga esinemine jääb viimaseks, seda sõna kõige otsesemas mõttes. Praeguseks võin kinnitada, et artistide nimekiri täieneb juba sel nädalal.” Välja kuulutatud bändide nimistu ja muu jooksva info leiab festivali kodukalt ja ürituse Facebooki leheküljelt. Ürituse leht asub SIIN