Lenzman on Hollandi päritolu trummi ja bassi dj ja produtsent, kes on Eestis mitmeid kordi esinenud ning siinse publiku poolehoiu võitnud. Tema lugusid on alates 2006. aastast väljastanud erinevad plaadifirmad nagu Metalheadz, Fokuz, SGN:LTD, Nu: Directions, C.I.A Deep Kut, Soul:R, Subtitles jt. Lenzmani singlid „Bittersweet'“, „How Did I Let You Go“ ja „Open Page“ on saavutanud koha mitmete muusikaedetabelite tippudes.

Selle aasta juulis ilmus Lenzmanilt legendaarse plaadifirma Metalheadz´i alt esikalbum „Looking at The Stars“. Album on saanud nii publiku kui kriitikute poolt sooja vastuvõtu osaliseks ja selle esitluspidu toimub Tjuun In raames. Metalheadzi plaadifirma iseloomustab Lenzmani loomingut sõnadega: hingeline, sügav, melanhoolne ja samas lõbus, hea peo muusika.

Lenzmanile sekundeerivad kodumaised Bone, Solid Steel, Emil Genz, Qba, To-Sha ja L.Eazy. Visuaalide eest hoopitseb Teng. Pidu toimub kahes saalis.

Kodumaine artist Bone alustas muusika tegemist 2004. aastal ja tema muusikat on välja andnud välismaised plaadifirmad Authentic Music, Offworld Recordings, Breakfast Audio ja IM:Ltd. Bone´i on pärjatud ka Eestimaiste auhindadega - R2 DNB küsitlusel võitis ta 2012. aasta "Parima uustulnuka" tiitli ning 2013. aastal valiti tema lugu Structrual (feat Kryptomedic) kolmandale kohale Eesti trummi ja bassi lugudest. Selle aasta juulis ilmus Bone´i teine EP nimega "Unspeakable" (Authetntic Rec).

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhib Eesti trummi ja bassi kuldne trio Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadio-show on R2 eetris reedeti kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni laia spektri drum’n’bass muusikastiilist. Tjuun In’i väisavad ka külalis-dj-d nii meilt kui mujalt, samuti väljub Tjuun In nimeline saade mõnikord eetrist peole. Selle aasta novembris täitub Tjuun In pidudesarjal 15 aastat.