Kõige esimesteks artistideks saavad Psycatron Belfastist ja DJ Rapa Lätist, kellel hoiavad julgustuseks kätt Meelis Meri ja DJ Quest. Ja muide, Studio on ainuke klubi Baltimaades, mis omab Funktion One helisüsteemi, mis pidavat olema kindel heli kvaliteedimärk.

Ning hüvasti Von Krahlile, kus varem Tallinn Expressi üritustesarja peeti - Rulers of the Deep pesitseb nüüd Studios, samuti on kindla koha leidnud ka trummi ja bassi üritus Sin City. Samuti on oodata välismaiseid artiste - näiteks kuu kolmandal laupäeval inglaste Ibiza-hitt Pukka Up, Euroopa erinevatest linnadest pärinevate esinejatega sariüritus From Amsterdam With Love, Amber Muse Riiast jne.

Studio tegevjuht Tõnn Kuuli sõnul on klubi loomise eesmärk pakkuda lõpuks ometi klubi, kus pööratakse tähelepanu eelkõige helikvaliteedile kooskõlas meelepärase muusikaga, seetõttu hõlmab Studio programm nii alternatiivset kui popimat elektroonilist muusikat korraga kuid eraldi erinevates saalides ning rõhutakse ka valgus ja helilahendustele.

Avapeo peaesineja, Psycatron on Iiri päritolu duo, kelle edu viimaste aastate elektroonilise tantsumuusika tegijate seas on olnud hüppeline. Nende lood on jõudnud nii viimaste aastate selle žanri edetabelitesse kui raadiojaamade pleilistidesse. Psycatroni loomingut on avaldanud mainekad technomuusika DJd ja produtsendid nagu Fergie (Rekluse), Carl Craig (Planet E Communications), Christian Smith (Tronic Music), Aphex Twin, Joey Beltram ja Derrick May (R&S Records) jt. Psycatroni võib regulaarselt plaate mängimas kohata nende koduklubides Shine ja Stiff Kitten, aga ka üle maailma erinevates klubides ja festivalidel.

Klubi Studio avapidu algab 16. detsembril kell 00.00.