Battle of Est ehk BOE on mitteametlik breigi maailmameistrivõistlus ning toimub tänavu juba 14.korda, tuues Eestisse kõigi kolme maailma tänavatantsu tippvõistluse võitjameeskonnad. Jõhkramaid 'bätteleid', mis maailmas nähtud, võid vaadata BOE Facebooki lehelt

Peaesineja Tommy Cash kirjeldab iseennast ja oma ülesastumisi järgmiselt: "Vene vaibad, kentaurid, rohelised laserid ja Adi liibukad. See Dali vuntsiga trikster tõmbab sul vererõhu üles ja hoiab seda oma enigmaatilise ja adrenaliinist pulbitseva lavahoiakuga laes!" Tõmba kriitikute pool ülistatud album alla SIIT. Ning hoia tal silma peal Facebookis ja Soundcloudis.

Muusik, räppar ja produtsent Ruinz Ason tuleb Tartusse Lõuna-Londonist. Sündinud muusikute perekonda, peab ta oma suurimateks mõjutajateks lemmikuid Bob Marley't ja Prince'i. Viimastel aastatel Londonis mainet ja kuulsust kogunud kontseptsionaalse lüürika, visuaalse ja musikaalse piiride ületamisega.  Ta viimane reliis "The Dubtrap Experience" ühendab erinevaid žanreid nagu dub, hiphop, dubstep, trap & reggae ja ta on pälvinud ohtralt tunnustust SBTV, BBC RADIO 1, Radio6, Capital Extra (ChoiceFM), Worldstar Hiphop auhindade näol.

J-Flames on DJ ja produtsent Kagu-Londonist. Ta on produtseerinud muusikat nii tunnustatud kui ka tõusvatele tähtedele Dj Ironik, Sincere, Ruinz Ason, Fekky, Genesis Elijah, Big Cakes ja paljud teised. Kuula Soundcloudist.

Väljamaalastest astuvad üles veel ka DJ Nobunaga Hollandist ja DJ Uragun Itaaliast.

Kuula Battle Of The Year 2014 parimat mixtape'i:

Suures saalis kohtab veel Eesti poisse DJ Mölsi ja DJ Kolduni ning väikses saalis mängivad igihaljad klassikud Katja Adrikova ja Ott Kelpman ning erinevad Välgu DJ'd.

Pilet maksab ainult 5 eurot. Peo asukoht tehakse teatavaks samal päeval ürituse Facebooki lehel. Hoia silma peal!