Tallinnas on pidusid kõige rohkem ning keskendudes peamiselt öölokaalidele anname Sulle mõned vihjed, kust leida päris mitmeid diskosid või alternatiivsemaid prallesid. Ohtralt toimub ka pidulikke õhtusööke, ent nende soovitamiseks on praegu juba kahjuks liiga hilja, sest kohad olevat täitunud juba mõne kuu eest. Aga keda see morjendab? Meid küll mitte!

Rokkaritele

Kes tõelist rokki tahab, seab täna sammud Von Krahli Baari, kus möirgavad Psychoterror, Galvanic Elephants, Nevesis, Raakel Bloody Raakel ja mängivad DJ'd, kes pole põrmugi tuntud, sest nad ei mängi iial kuskil läägetes ööklubides. Ning Nevesise kitarrist võtab end pea alati laval paljaks. 5 ja 7€ eest on seda kindlalt rohkem, kui 70€  eest mõnel suvalisel pidulikul õhtusöögil! Guitar Huntis laulab Freddy Tomingas bändiga ning RockStarsis on Guns'n'Roses' tribüütkontsert, mille pileti lunastub 5 € eest. Panoraamis vahetab aastat Terminaator, pilet kuni südaööni jumalamuidu, pärast on juba keerulisem! Telliskivi Loomelinnaku Penthausis (O-hoone) kargavad Giuseppe Perverdi Big Bandja Chungin & Strap-on Faggots, pilet plekib 5€.

Klassikalistele diskopepudele

Arena3 korraldab suure maskeraadi, mille piletihind kõigub 3-5€ vahel, VIP-pääse maksab 25€. Butterfly Lounge'is sissepääs on tasuta, muusikat mängivad DJ Widenski & Dave Chambers, Venus klubis on James Bondi eriüritus, kus näeb Mikk Saart, pilet maksab 19€ ja selle eest saab kabareed ja hasartmänge. Apollo klubis nostalgitseb Vengaboys, piletihind on 20€ ning klubis Parlament on 12€ eest Uue Aasta Muinasjutt.

Rütmi- ja tehnofriikidele 

Lokaalis Wabandust ja klubis Partei kuuleb tehnomusa, piletihinnad kõiguvad 10-12€ vahel. Mõnusas hipsterite lemmikurkas nimega HOOV mängib 5€ eest plaate Rhythm Doctor. Ürituse loosung on: Veeda oma aastavahetus mudaodavalt! Publiku lemmik. Prive on aasta viimane eriline Kriim Gone Wild ja Hollywoodis loobitakse täna 500 eurot sularaha kõigi piduliste sekka! Tasub sisse piiluda.

Mahetsejatele ja nostalgitsejatele

Klubis Korter musitseerivad magusad poisid Lowry & Craig Soul Militiast ning ohoo, naistele on sissepääs tasuta! Sossi klubis  astub üles Lauluväljaku legendaare bossi Riho Rõõmuse kunagine bänd Vanaviisi. Mõnna! Lisaks toimuvad erinevat sorti külapidustuste stiilis olengud ja karaoke laadsed õudused sellistes kohtades nagu Kannu Kõrts, Vana Villemi Pubi, Kolme Lõvi Baar ja muu sellelaadne või siis erinevates Tallinna Vanalinna lokaalides! Kes soovib alternatiivset ja veidi melanhoolset aastavahetust, võib alati üksi pargis lonkida, Levikasse minna või mõnd Kalamaja pubi külastada. Äkki õnnestub hommikuks isegi peksa saamata koju jõuda, kes teab!