ZLO
Bänd tekkis 2001. aastal Tallinnas, esinetud on nii paljudes kohtades üle Eesti kui ka Soome tuntuimal punkfestivalil Puntala Rock. Pärast kahtteist aastat esikalbumi „Machopask“ ilmumist ilmus käesoleval suvel verivärske „Kõik on OK!“ Bänd esindatud erinevatel kogumikel Saksamaal, Inglismaal ja Soomes. Mitmed bändi liikmed on olnud või seni kaastategevad kohaliku pungiskene lipulaeval Psychoterror.

Project Dekadenz
Project Dekadenz sai alguse 2010. aastal Tartus. Esimene kontsert anti kuu peale kokkupanekut Peeter Pasa tagasituleku raames, kus sooja tehti Nyrok Cityle. Oma tegutsemisaja jooksul avaldatud kaks täispikka albumit. Lava on jagatud piiritaguste kui kohalike legendidega (Purgen, J.M.K.E, Nyrok City, Wagars, Hasta la vista Social club, No Rest jne ). Project Dekadenz on Eesti crust-punki lipulaev. Muusikat iseloomustavad sügavad, toored ning metalsed riffid mõningaste doomi/sludge’i ning stoner’i elementidega. Lood räägivad tihtipeale ühiskonna valupunktidest ning isiklikest läbielamistest.

Shitflowers
2002. aastal alguse saanud Shitflowers kannab endas tugevat sotsiaalset sõnumit ja süvenevat protesmi. Sellel aastal Riias Sid Vicious Day ja Punk´n´Rolli festivalidel üles astunud bänd eelistab ise jääda põranda aluseks, kes eelistab üles astuda d.i.y. pidudel. Shitflowersil on ilmunud d.i.y. album “Dead City Rockers” ja ilmumas on ka esimene stuudioalbum “Antisocial“.

Huiabella Fantastica
Huiabella Fantastica on Rakvere juurtega Huiabella õigusjärgne saadik. Väga paljud ei näinud kunagi neid laval, veel vähem oldi kuulduid neid maki pealt. Kuid nende bändist oldi kuuldud. Agropungi salapärane mässaja. Huiabella Fantastica on vanahea Huiabella moodne poeg. Kiire, vihane, psühhodeelne ja hea. kuulake ja nähke. Ja mis kõige tähtsam, jätke meelde, Marko Mägi pole selles bändis kunagi mänginud. Liikmed: Mikko (Shitstreet, Türa, S&M) Karu (Totally Obnoxius, Hirnlos) Pets (Operaator, Huiabella, Zlo, Täht Nimega Päike)

aadu sitapea V Kolonn
aadu sitapea selle aastased ülesastumised pühendatud tema punklavadel tegutsemise 25. aastapäevale. Peamiselt kuuleb aadu sitapea V (viies või viimane, kuis kellelegi meelepärasem) Kolonni esituses läbilõiget loomingust kus aadu sitapea kaasategev olnud ja lugusi bändide loomingust mis on mõju avaldanud, kindlasti kõlavad lood Edasi Surma, Küürakat parandab ainult haud, Suur Töll tule appi, Siin Hai, Gotta Go, Inimesed Sõjatööstuses jne. aadu sitapea V Kolonn astub üles järgnevas koosseisus: Taavi Mets — trummid, Säärik — bass ning aadu sitapea — kitarr ja vokaal.

Punks In The Sauna on ebaregulaarselt toimuv punküritus. Varasemad kontserdid toimunud augustis 2007 ja veebruaris 2013. Varem on üles astunud järgmised bändid: Inokentijs Mārlps, Psychoterror, Saast, Monologs Divatā, Project Dekadenz, Bastard And The 3 Bastards ja No Fun.

Ürituse Facebook link asub SIIN