J.M.K.E. on ansambel, mis igale vähegi kõrvadega kodanikule tutvustamist ei vaja. Villu Tamme sädeleva intellekti sünnitatud muusika ja teravad tekstid tõid pimedatel 80ndatel hoogu teisitimõtlemisse ja lõpuks kukutasid ka koletise nimega Nõukogude Liit. Kusjuures tollest sõgedast ajast pärit J.M.K.E. album "Külmale Maale", mille väljalaskmisest möödub oktoobris 25 aastat, valiti just kriitikute ja publiku ühendkooride poolt Eesti kõigi aegade parimaks albumiks.

Lisaks igihaljale punk-fenomenile astub üles punkar Chungini rockabilly kvartett St Cheatersburg ning psühhedeelilised jalavarjujõllitajad Holy Motors. Kummagi bändi näol on tegemist võrdlemisi uute ja värskete nähtustega kodukandi muusikamaastikul. Kui ekstravagantse frontmaniga St Cheatersburg kujutab endast pühedeelsete riffide ja kajadega kammivat punk cabaret'd, mis sinatab kuulajat ja esitab talle paraja väljakutse enesekontrolli säilitamiseks, siis Holy Motors'i hüpnootilised kitarrilaviinid ja vokaal loovad Aki Kaurismäki filmidele omase hõllanduse seisundi, mis on ühelt poolt nii kodune ja tuttavlik, kuid samas eemalseisev ja salapärane.

Lisaks kontsertsaali ansamblitele lammutavad tantsusaalis bassisemad meeleolud. Külalisi kostitavad DJ'd Ras Wu, Thing, Masu, Smaddy ja Kristjan Jekimov.

Pidu avab uksed kell 22:00