"Oranž Laupäev on vanim üritustesari Jägermeisteri lõputus ürituste loetelus ja see sai alguse juba 1999.aastal," jutustab Tridensi turundusboss ja ürituse peakorraldaja Janno Hert. "Idee tuli sellest, et Jägermeister oli sel ajal positsioneeritud kui talvejook ja mis saaks olla parim koht selle promomiseks kui meie Eesti suurim suusakuurort Kuutsemägi," arvab ta.

Oranž Laupäev on tänaseni alati toimunud Kuutsemäel ja afterparty alati klubis Comeback ning koostöö Tanel Padari ja the Suniga on kestnud aastast 2006. "Bändi mänedžer ja kitarrist Danel Pandre on öelnud, et Jägermeistri esimene toetus the Sunile oli 2 pudelit Jägermeistrit!" muigab Hert.

Terve päeva vältel toimub palju erinevaid üritusi - näiteks selgitatakse hüppevõistlusel välja parim Jägerkicker ehk see, kes kõige ägedamalt üle Jägermeistri bussi hüppab. Ja mis kõige tähtsam - selgub Jägermeistri Weekendi Talvetüdruk, kellele saad kuni laupäeva õhtuni hääli anda SIIN!

Kui arvad, et julge hundi rind on Jägermeistrit täis, siis võid end regada hüppevõistlusele ning otsida lisainfot Jägermeistri Facebooki lehelt!