Suurejoonelisel moepeol näidati Montoni, Ivo Nikkolo, Baltmani, Bastioni ja 10. juubeliaastat tähistava Mosaici värskeid kollektsioone. Baltika kontoripidu külastas stiilne ja nimekas moepublik, samuti astusid modellidena üles mitmed tuntud näod, teiste hulgas Beatrice, Eia Uus, Aljona Eesmaa, Reet Härmat, Anni Rahula ja Riina Suhotskaja.

2016. aasta kevadsuvise moe-show jaoks andsid Baltika brändide kollektsioonidele oma nägemuse Eesti Kunstiakadeemia moedisaini osakonna juhataja Piret Puppart (Mosaic), reklaami- ja kokteilimeister Andres Siem (Monton), stilist ja moeblogija Lucine Ayanian (Bastion), modell ja DJ Inga Vatsk-Laasner (Ivo Nikkolo) ning kunstnik Ed Labetski (Baltman).

Brändide esitlemisel toetuti disainerite inspiratsiooniallikale ja iga stilist vürtsitas seda oma nägemusega, näiteks oli Montoni show üles ehitatud rohelusele. Ivo Nikkolo kinnitas, et sokke tasub kanda lahtiste kingadega ja et kvaliteetsest kangast jaapanlikud tegumoed on selle hooaja suunanäitajaks. Baltmani mees on aga vaieldamatult kõige mehisem, kandes innovaatilistest kangastest rõivaid, mis kaitsevad mobiiltelefonide kahjuliku kiirguse eest ning mantleid, millega võib kasvõi duši alla minna. Bastion lõi seevastu pahviks oma naiselikkusega - Bastioni naise vaieldamatu lemmikrõivas on kleit ning tema kevadsuvist garderoobi ehib imekaunis pits.

Uhke moepidu kulmineerus suurejoonelise lõpuakordiga - esitlusele tuli brändi Mosaic 10. aasta juubeli-show, mida saatis WAF koor. "Seekordseks inspiratsiooniks oli töötav naine või mees, kes läbi enesekindluse ja eneseteadlikkuse teeb oma töökohast justkui moelava ning töövahenditest ihaldusväärsed moeaksessuaarid," ütles Mosaici kollektsiooni stilistika eest vastutanud Piret Puppart. "Show läbivaks noodiks oli tumesinine baasvärv, mis on Mosaici kevadsuvise kollektsiooni meretemaatika aluseks."