Tartu kesklinna “pargitud” Sisevete Saatkonnas astusid lavale Maria Stuart, Jelly Rue ja The Werg Eestist ning The Citizens LV Lätist. Kui Maria Stuart pani inimesed eestlaslikult rahulikult kaasa nõksutama, siis Jelly Rue muusika taustal oli tantsuhoog juba selline, et Sisevete Saatkonna paat sai korraliku kõikumise sisse.

Hoog ei raugenud ka The Citizens LV kontserdi ajal, kes kostitas publikut nii läti- kui ka ingliskeelsete lugudega. Kuna muusika keel on ju universaalne, nautisid lõunanaabrid Tartu publikut väga ning säravate naeratuste järgi otsustades ei olnud ka publikulgi midagi läti poiste vastu.

Õhtu lõpetas instrumentaalset džässi viljelev The Werg, ümbritsetuna tuledesäras paadist, Emajõe rahulikust loksumisest ja romantiliselt varasuvisest õhtust.

Festival jätkub täna klubiõhtuga Genialistide klubis, kus astuvad üles Laika Virgin, Kali Briis Band, HU? ja The Boondocks. Laupäevase Kalevi tänava pargi kontserdi peaesinejad on kodumaised lemmikud Trad. Attack! ja Dagö, saamikeelset kantrirokki mängiv Ravggon ja Ühendkuningriigist pärit indie-pop bänd April Towers.