Kes ise Ipanema valgele liivale ei jõudnud, said sellest osa Eesti lõbusaimal Brasiilia peol Tallinnas Lounge Deja Vu's laupäeval 12.07, kui toimus Brasiiliale, Rio de Janeirole, jalgapllile, karnevalile, Brasiilia naistele ja rütmidele austust avaldav pidu "DEJA VU goes to RIO". Üritus oli nii kuum, et tõi ka Eestisse lõpuks korraliku suve kohale, kui võimas pidu möllas ka Deja Vu terrassil. Kuni terrassi sulgemiseni toimus pilkupüüdev show ka terrassil - kaunitarid tantsisid pukkidel ning sportlikult vormis noormehe keha paitas ka neidude silmi.

Kord kuus koostöös Bacardiga Deja Vu's toimuv Rio pidu oli seekord eriti suvine. Hoo tõmbas käima lõbus Brasiilia muusika, meeled vallutavad eksootlised trummirütmid, kui Deja Vu's astus koos Reigo Ahvenaga üles ka trummar Felipe Nunes ja Francois Archanjo otse Riost. Show oli väga võimas ning lõpmatu aplaus ja neidude rõõmsad silmad ei lasknud noormehi lavalt kuidagi ära. Olek trummishow ajal muutus eriti ülevoolavaks, kui poisid ise hoopis tantsimise kasuks otsustasid ja publikule meeliülendava tantsushow andsid. Loomulikult olid läbi öö nii sees kui väljas silmarõõmu ja suvist energiat jagamas Deja Vu Rio tantsijad.

Lounge's, mis selleks ööks muutus kui väikseks klubiks, avati koos Bacardi tüdrukutega ka teisel korrusel Bacardi Lounge, mis rummi nautijate jaoks justkui paradiisiks muutus. Pidu oli väga meeleolukas ja brasiiliapärased trummirütmid hoidsid tantsuplatsi täis kuni varahommikuni.

Järgmine Deja Vu goes to Rio üritus toimub juba augustis, kuid sel reedel ootab kõiki Lounge Deja Vu live, kus seekord astub üles noor ja andekas Artjom Savitski. Laupäeval vallutab Lounge Deja Vu aga vallatu Sweet Life "swingers" night.