Kirglik pidu Tropicana viis külastajad sellel õhtul puhkusele otse palmide alla! Nappides rõivastes tulisilmsed latiinad pakkusid kirglikku vaatemängu ka kõige nõudlikumale silmale ning kuuma atmosfääri aitasid jahutada Bacardi tüdrukud, kes pakkusid hilisõhtust varahommikuni külalistele maitsvaid kokteile ja mitmeid üllatusi!

Tropicana on kuum ja suvine üritustesari Klubis Teater, kus silmailu pakuvad imekspandavalt säravad ning temperamentsed artistid ning kus ladinarütmide saatel tantsitakse tulivereliselt varahommikuni! See on üritus, mis toob suve ka öisesse klubisse ja muudab seda veelgi kuumemaks ja eksootilisemaks! Laupäeva ööl kütsid klubis Teater kirgi kõige temperamentsemad tantsijad ja kõige kaasakiskuvamad ja särtsakamad rütmid, millele jahutavat vaheldust pakkusid Bacardi maitsvad kokteilid!

Järgmine südasuvine TROPICANA toimub juba augustis, ent ka sel nädalal tasub sammud Teatrisse seada! Juba homme, 10.07 ootab lõbus Vanaema kõiki enda suurele rannapeole ja laupäeval, 11.07 saab klubis Teater nautida kütkestavat Moulin Rouge kabareeshow'd!