Huvi Dmitri Roozi autoriõhtusöögi vastu osutus niivõrd suureks, et algselt plaanitud 100 inimese asemel oli vastuvõetud osalejate arv lausa 108 ning veel paljud ei saanudki sisse, sest rohkem istekohti restorani FARM ei mahtunud.

Tõsisele menüüle ja Bocuse d'Or võistluse ametlikule mainele vaatamata toimus restoranis FARM aga korralik seltskondlik pidu. Külaliste seas oli tuntuid nägusid erinevatest valdkondadest nii Anu Saagim, Anne Erm, Wormsi enn kui ka restoraniärimees Auri Hakomaa oma peakoka Emmanuel Ville'iga. Muusikalist kaunistust õhtule tõi sisse dessert-etteaste Sofia Rubina bändi näol.

Dmitri Rooz võitis sama koha kalaroaga Bocuse d'Or Eesti eelvooru. Peale kala pearooga oli menüüs veel ükeks üllatuseks külalistele vürtsikilu jäätis, mis oma välimuselt nägi täiesti pulgajäätise moodi. Dmitri Rooz on brand-chef uues Eesti kaasaegse köögi restoranis FARM ja restoranis Korsaar (mõlemad kuuluvad Eesti Parimate Restoranide 2016 hulka).

MENÜÜ
Vürtsikilujäätis krõbeda rukkileivaga
Suitsutatud pardifilee pardimuna kreemiga
Karusmarja-koriandri sorbee
Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi ballotine kreemja vahuveini kastmega
Meekook pärnaõiejäätise ja ebaküdoonia salatiga