Peakoka Kaido Metsa käe all sünnib Gourmet Coffee tegijate poolt loodud värskes restoranis puhtast ja orgaanilisest Eesti toorainest ainulaadne molekulaargastronoomia, milles minnakse tagasi looduslike taimede algmaitsetesse.

Uut põnevat restorani, selle kontseptsiooni ja menüüd tutvustasid avamisel restorani üks asutajatest Annar Alas, peakokk Kaido Metsa, sisedisainer Tõnis Kalve ning restorani avamist nõustanud Taani molekulaargastronoomia guru, aastaid maailma parima restorani tiitli pälvinud restorani NOMA esimesi tegevjuhte ja alustalasid Anders Selmer.

Lindilõikamise asemel saeti avamisel läbi hiiglaslik juurte installatsioon. Restoranis pakutavat kohalikku toorainet demonstreerisid erinevad tootjad üle Eesti, sh saabusid rongkäigus peole läbi Ülemiste City tänavate 16 lammast otse Märjamaa metsadest.

Vaata pilte avamiselt: