Klubi Teater tantsijad tõid kõigini maailmakuulsate burleskitantsijate ilu ja võlu. Eeskujuks olid neidudele eelkõige burleskikuninganna Dita von Teese, kaunis Miss Polly Rae ja Evelyn ja Mae West, kes olid 40ndate, 50ndate ja 60ndate sensuaalsuse sümbolid ja teised sama valdkonna kuulsused.

Erotic Cinema raames muutus kogu klubi selleks ööks tõeliseks kabareeks, kust ei puudunud erootlised tantsuliigutused, sensuaalsed kabaree show'd ja erutavad etteasted meie enda Eesti Dita von Teese'ide poolt. Nautida sai enneolematut showd kõikidel Klubi Teatri lavadel, ning eriti erutavaid etteasteid Teatri Members Lounge'is. Ekraanidel näidati maailma erutavamaid burleskietendusi ja meeleolu aitas luua sensuaalne tantsumuusika.

Erotic Cinema on kord kuus toimuv üritustesari, kus külalistele pakutakse erutavaid elamusi nagu vanades klassikalistes erootikafilmides. Tänapäeva pornost ja labastest paljastustest küllastunud maailmas soovib Klubi Teater maitseka erootika jälle au sisse tõsta. Sensuaalset atmosfääri aitas luua Viru Valge ning erootilised hitid tõid kuulajateni DJ Slam ja DJ Rami.