Kui bändi führer Indrek Vaheoja Tallinn Music Weeki Rock Café kontserdi eel Publikule jutustas, et lavale minnakse täiesti tavaliselt ja ilma eriliste kostüümideta, siis ega me seda eriti uskunud küll. Ja õigesti tegime, kuna tuligi välja, et ilma riieteta pilli mängima asunud härrastel oli porgandpaljast varrukast välja tõmmata lausa pannkoogiküpsetaja ja paar gurmeetrikki.

Eilse Viimsi Vabaõhumuuseumis toimunud raju kontserdi eel kinnitas Indrek Vaheoja Publikule, et lavale kerkib vinge ehitis ja üksteise kõrval rahulikult ei seista. Need asjaolud vastasid tõesti tõele, kuna seismisega ei tegelenud keegi ja "vinge ehitise" otsas troonis Rein Rannap. Aga kõik ülejäänu, mis puudutas kava, lugude arvu, järjekorda, erikülalisi või muud säärast, võis täiesti vabalt korstnasse kirjutada. Aga Winny Puhh ongi ju mäletatavasti üks õel, ahne ja kuri bänd. Ja ootamatuste nimel me elamegi!

Hullumajale eelnenud Rein Rannapi soolokava oli muide väga mõnus, hea rahulik. Kuna ilm oli ilus, päike paistis ja laine laksus, saigi ta täpselt seda, mis tahtis: ühendada atmosfäär, inimesed ja muusika ja tekitada sulnis meeleolu... mille rebestaks Winny Puhh. Täiesti kreisi. Samamoodi nagu ka Genka, kes loo "Peegelpõrand" ajal külalisetteaste tegi ja Vanaema, kes show lõpus lavalaudadele ilmus. Kogu selle tossu, müra, päikesepaiste, disko, klaverimuusika ja "koguperekontserdi" kooslus oli rahuldustpakkuv ja vinge!

Publiku soovitus: minge kindlasti Hard Rock Laagrisse Winny Puhhi kuulama!