Sünnipäevakontsert oli seega pidu nii Ukule kui kõigile klubi Teater külalistele, kes nautisid kaasakiskuvat kontserti ja said sünnipäevalapsega lõbusalt aega veeta. Uku ise saabus Teatrisse juba varakult, tähistades oma lähimate sõpradega Klubi Teater Members Lounge’is.

Sünnipäev jätkus Klubi Teatri peasaalis, kus sünnipäevalaps andis meeleoluka LIVE kontserdi koos oma parimate sõpradega. Lisaks Ukule astusid üllatusesinejatena üles mitmed Eesti tuntud lauljad eesotsas Uku väga hea sõbra Kristjan Kasearu ja James Wertsiga. Soojad sünnipäevaõnnitlused edastasid ka Klubi Teater tantsijad, kes tõid peo tähele sünnipäevalaulu saatel šampanjad lavale.

Pärast kontserti oli klubi saalis Ukusid palju — Teatri tantsijad kandsid sel ööl sünnipäevalapsele austust avaldades tema näoga maske. Kõik jäid peoga rahule, sest tähistamine klubis Teater kestis varaste hommikutundideni. 

“Teater Live Concert” on kord kuus ööklubis Teater toimuv säravamatele Eesti staaridele ja bändidele pühendatud pidudesari.