"In Memoriam: Protest Kohvikklubi 2008-2016" on viimane kummardus neile, kes nimetasid Protesti oma teiseks koduks. See on kahe juhataja poolt koordineeritud hüvastijätt selle väga eriskummalise ja fenomenaalse kohaga, kus Aili ja Pille nägid oma pealisülesandena kaose koos hoidmist. ISFAGi on püsti pandud tuttav baarilett, seina ääres mürisevad külmkapid, põrandale on laotatud kurikuulus Jeesuse muraal ning nostalgiat jätkub igale peoloomale, kes kunagi Protesti sattus.

Tööde autoriteks on Silver Veilberg, Elvis Sõnajalg, Eri Rääsk, Mihkel Oksmann, Mihkel Aan, Joosep Kivimäe, Rasmus Kossesson, Aivo Liinsoo, Sandner Roots, Kerli Kurikka, Katre Salu, Uno Bueno, Protesti turvakaamerate arhiiv, Protesti endine kollektiiv ja paljud teised.

Näitust valvavad Protesti endised baaritöötajad, kes ootavad külalisi vahemikus 24.08-04.09, iga päev kell 12-19. Rohkem infot leiad SIIT.

Tallinna legendaarseim peokoht Protest, mille kultuuriväljaanne Müürileht ristis väga tabavalt "Tallinna pidude lõpubossiks" ja millel alates algusest olnud motoks “Ela ja lase elada”, andis tänavu 11. mail oma ruumid üle lammutajatele. MEENUTA, kuidas poppide peoloomade lemmikpunker Protest pidas maha oma viimase pralle!