Erinevad nimekad bändid oli jaotatud solistide järgi kuude ossa – Kobra Paige, Brain Fair (Shadows Fall), Udo Dirkschneider (Udo, Accept), Max Cavalera (Sepultura, Soulfly), Joey Belladonna (Anthrax), Zakk Wylde (Black Label Society). Ka saatebänd ei olnud vähem nimekas, sealhulgas Ross The Boss (Manowar), Aaron Rossy (Pring, Ministry), Blasko (Ozzy Osbourne) ja teised. Algselt väljareklaamitud staaridest on erinevatel põhjustel eemale jäänud Phil Anselmo ja Venomi esimees Cronos. Õnneks näevad Eesti fännid Phil Anselmot suvel Vana-Vigala Hard Rock Laagris.

Saal oli pooltäis ja väga palju eestlasi. Jäi 30 EUR pääse värske euroriigi fännidele liiga kalliks? Raskemuusika kontserdile oli tulnud ebatavaliselt palju ka vanemat põlvkonda, kes eelistasid toimuvat taamalt jälgida. Nostalgiaks oli põhjust, sest kõlasid raskemuusika megahitid läbi aegade, sealhulgas Iron Maideni "Fear Of The Dark", Ozzy Osbourne "Bark At The Moon", Slayeri "Reign In Blood", Accepti "Metal Heart", "Balls To The Wall", Sepultura "Roots", AD/DC "TNT", Black Sabbathi "War Pigs" ja palju muud.

Üldine mulje oli aga tiba haltuurane. Fookuses olid ainult nimekad solistid ning Riga Arena kõmises lausa väljakannatamatult plekiselt.