Montoni Rio olümpiakollektsiooni kandsid kohapeal nii kolmikud Antsonid, kolmikud Luiged kui ka kaksikud Tõnisted. Tõnu ja Toomas Tõniste kirjeldasid olümpiarõivaid, mida nad omal ajal ise olümpiatel kandsid ja tunnistasid, et seekordne kollektsioon meeldib neile väga. „Kui sul on olümpial ilusad rõivad, oled popp ka teiste rahvuste sportlaste seas,“ kinnitasid nad.

Noore talendi ja moesõbra Karl Markus Antsoni pintslist valmis õhtu jooksul unikaalne kunstiteos olümpiasangaritest Tõnistetest, mis täiendab tema Eesti olümpialootuste maaliseeriat. Ühtlasi avati Ülemiste Montoni poes järgmiseks kaheks nädalaks Karl Markuse olümpialootuste maalide näitus.Pildile maalitud kaksikud Tõnu ja Toomas Tõniste tunnistasid, et tegemist oli esimesega korraga, mil neid koos on maalitud. Karl Markus Antson jõudis õhtuga maali peaaegu valmis, kuid viimase lihvi annab ta sellele lähipäevil.

Maratoonaritest õed Leila, Liina ja Lily Luik rääkisid, et olümpiaks ettevalmistuks kulgeb sujuvalt. Merehõngulistes kleitides üritust väisanud kolmikud kinnitasid kui ühest suust, et seekordne olümpiakollektsioon on neile meele järgi. „Me ei ole varasemalt kollektsioonidele väga tähelepanud pööranud, aga sel korral on esindusrõivad väga hästi õnnestunud,“ ütlesid Luiged.

Montoni Rio erikollekstsiooni disainerid Peeter Rästa ja Kirthy Kold tunnistasid, et neil on kollektsiooni sooja vastuvõtu üle väga hea meel. „See on väga uhke tunne, et oleme saanud luua midagi sellist, mille üle Eesti sportlased on uhked,“ täiendas Kirthy Kold.