VAATA FOTOSID:

Kõiki pilte vaata SIIT!

„Aastavahetus Kanal 2-ga“ on muinasjutuline teleshow, kus teiste seas astuvad üles Smilers, Urban Symphony, Meie Mees, Vanilla Ninja, Ivo Linna, Koit Toome, Terminaator, Birgit Õigemeel, Gerli Padar, Kihnu Virve, Ines, Laura Põldvere, Shanon, Mart Sander, Uku Suviste, Jana Kask, Marju Länik, Toomas Anni, jpt.

Lisaks rokib „Reporteri“ bänd eesotsas Olaf Suuderi, Jürgen Fogeli ja Üllar Luubiga. Samuti on laval Kanal 2 laulvad ilmakaunitarid Kairit Tuhkanen ja Grete Klein, ning soolonumbri teeb ka Peep Taimla. Lisaks üllatavad muusikaliste etteastetega „Eestlase ja venelase“ Henrik Normann ja Eduard Toman ning mitmed teisedki kanali eetrinäod.

Videoüllatustega lisavad peole vürtsi Võsapets, Kristjan Jõekalda, ärapanijad Juur ja Oja, trikimees Jürgen Veber jpt. Ekraanile jõuavad ka telenägude lõbusad eetriapsud.

Show lavatagustes liiguvad Siret Rüüberg ja Jürgen Fogel, kes püüavad esinejatelt ja peokülalistelt vahetuid uusaastasoove, mõtteid ning meeleolusid. Kohal on ka ülipopulaarsed „Pehmete ja karvaste“ kangelased, sest saade kolib juba jaanuarist Kanal 2 ekraanile.

Kell 23.50 edastab oma uusaastatervituse president Toomas Hendrik Ilves.

 „Aastavahetus Kanal 2-ga“ on eetris 31. detsembril kell 20.00.