Publikul avanes võimalus meenutada, milliseid legendaarseid laule ja esitajaid on Eurovisiooni 60-aastase ajaloo jooksul lavalaudadel nähtud. Kontserdil oli väga palju külastajaid, kes elasid oma lemmikutele hoogsalt kaasa.

Laval astusid Eurovisioni lauljate rollides üles E STuudio noortekoori, E STuudio lastekoori ja Elleri tütarlastekoori liikmed, kes lisaks kaunitele viisidele olid ära õppinud ka koreograafiad ning kandsid sobivaid kostüüme. Kuulda-näha võis hitte nagu "Fairytale", "Only Teardrops", "Diva" ning "Save Your Kisses for Me".

Pärast kõigi esinejate nägemist oli võimalik sms-i teel anda hääl oma lemmikule. Eurovint 2016 võitjateks kuulutati Kreeka lauluga "My Number One", mille esitajaks oli Sirlena Popdskora ning sama palju hääli saanud Venemaa laul "Party For Everybody". Need tulid ka rahva juubeldamise saatel teiskordselt esitusele.

Õhtu oli ühtseks seotud tekstidega, mis - nagu ka Eurovisionil - kirjeldasid lauljaid, nende mõtteid seoses lauludega ning olid humoorikaks vahepalaks.

E STuudio noortekoori ning lastekoori dirigendi Külli Lokko sõnul ei olnud suure kontserdi ettevalmistamiseks just palju aega, kuid kooride liikmed panustasid maksimaalselt, kõik said sealt positiivse emotsiooni ning jäid vägagi rahule. Noortekoor plaanib jõuda ka Eesti Laulu lavale Kaisa Kuslapuu tõlgitud versiooniga Elina Borni ja Stig Rästa eelmise aasta euroloost "Goodbye to Yesterday", millest koori esituses on saanud "Nägemist eilsele".