Sarnast pidu, nagu kõik said taaskord ise kogeda klubis Teater, korraldatakse ka sellistes maailma suurlinnades nagu New Yorgis, Pariisis, Monacos, Moskvas ja mujal. F Party see on kvaliteedi tunnus, mis tähedab parimat pidu säravaimate külaliste, parima meelelahutuse ja kaunimate esinejatega.

Ülemaailmselt on F party'd eelkõige tuntud kui kõige paremate DJ'de, kõige erakordsemate moeshow'de ja kuumimate esinejatega üritused. See on pidu mida kaunistavad F Party inglid ja meeleolu loovad parimad live esinejad. Sel korral pakkus kõigile kirgikütva saksofoni live'i imeline Kirill Sax.

Peole andsid hoogu juurde vastupandamatud F Party inglid, kes muutsid klubi eriti kuumaks. Neiud särasid nii lavadel, kui ka rahva seas ning seda eriti kuumade kostüümidega ja hoidsid koos DJ Slami parima muusikaga peo meeleolu seega laes kuni varahommikuni.

Sel reedel ootab klubis Teater kõiki suurejooneline Baile-Bon Royale üritus ning juba laupäeval tuleb klubisse Teater veel suurejoonelisem ja glamuursem pidu, sest toimub Babulja Special üritus White Party.