Pühapäeva pärastlõunal kuskil kella poole kahe paiku saatis Delfi "Mandariinid" nende ookeaniäärsest villast teele Dolby teatri poole, kus nad loetud tundide pärast punasele vaibale astuvad. Ettevalmistused olid meestel rahulikud - veel 10 minutit enne limusiini minemist jalutas Ivo Felt ringi pusa, lühikeste pükse ning plätudega, nagu oleks iga teinegi päev. Kõige kiirenini said frakid selga Lembit ja Georgi.

Mishka vajas oma abikaasa abi, et väga šikki lipsu kohendada. Oli näha, et meestel on ärevus sees ning Ivo ja Mishka abikaasa tunnistasid, et nii see täpselt on. Zaza oli ilmselgelt juba reporteritest väsinud, sest ta võttis lipu limusiini kaasa. Enne ärasõitu tegid kõik seltskonna suitsetajad veel viimased sigaretid. Nende limusiinijuht oli Barack Obama identne koopia, võib-olla isegi kaksikvend.

Zaza, Ivo ja nende publitsist Tatjana lubasid Oscari võidu puhul nende aknast paistvasse ookeani tormata, lootes, et haid neid ära ei söö.

Õhtul on nende majas tulemas suurematsorti pidu, Gruusia meedia kaameramees kandis juba varakult majja sisse suurema hulga kanget.

Delfi hoiab teid toimuvaga jätkuvalt operatiivselt kursis!